Traductor

Prueba la navaja suiza de internet

Navaja suiza

domingo, 8 de diciembre de 2013

La primera esposa de Mandela era Testimoni de Jehovà


                                                          
Nelson Mandela es va casar amb Evelyn Mase, un cosí del seu mentor polític Walter Sisulu, tres anys després de la seva arribada a Johannesburg per evitar un matrimoni concertat a la regió rural del Cap Oriental. Ell tenia 26 anys i ella tenia 22 anys.


"Inici cita
  • El món adora Nelson massa. No és més que un home "
Evelyn Mandela
"Crec que li va encantar la primera vegada que el vaig veure", que és citat dient en alt que el de l'esperança, una biografia de Mandela que va sortir el 1990, quan va ser alliberat de la presó.
"Pocs dies després de la nostra primera reunió anàvem constant i en pocs mesos que vam proposar. "
Ells van estar casats durant 13 anys. Durant gran part d'aquest temps, el salari de la seva dida amb el suport de la família, mentre que el Sr Mandela va seguir els seus estudis de dret.
Junts van tenir quatre fills. La mort del seu segon fill de nou anys mesos va mostrar un efecte devastador sobre Evelyn, que es va fer més religiós, mentre que el Sr Mandela es va fer més política.
Ella era testimoni de Jehovà que no tingui interès en la política.
'' No vaig poder renunciar a la meva vida per la lluita, i que no podia viure amb la meva devoció a alguna cosa diferent de si mateixa i la seva família,'' Sr Mandela va escriure en la seva autobiografia El llarg camí cap a la llibertat.
ser un final amarg per al matrimoni, i el Sr Mandela va tornar a casa en llibertat sota fiança després de la seva arrest per càrrecs de traïció en descobrir que s'havia mudat.
Cinc anys després, Mandela va ser condemnat a cadena perpètua el 1964, el seu fill gran Thembekile va morir en un accident automobilístic.
Segons el biògraf Anthony Sampson, va enviar a Evelyn, que llavors s'estava a una botiga de queviures en un poble del que avui és la Província Oriental del Cap, un missatge de condol - va ser la seva única comunicació mentre es trobava a la presó.
                                                    



Quan la llibertat del seu ex marit de la presó el 1990 es va comparar amb la segona vinguda de Crist, li va dir el periodista Fred Bridgland: ". És molt ximple quan la gent diu aquest tipus de coses sobre Nelson
"Com pot un home que ha comès adulteri, i va deixar a la seva esposa i fills sigui Crist? El món adora Nelson massa. No és més que un home. "
Però més tard semblava haver-se acostumat a l'adulació.
------------------------------- ---------------
Permetin-me afegir alguna cosa a aquest article en aquest moment:
D'acord amb el Departament d'Estat EUA Cable vinculada a continuació Nelson Mandela havia estat empresonat per assassinat i robatori.

----------------------------------------------
En una entrevista just després de l'elecció general, que va veure el Sr Mandela triat com el primer president negre del país, va dir que no l'havia vist des que havia sortit de la presó, però sabia que "la gent que ho volen molt".
"Quan vaig a casa per parlar amb ells sobre el Senyor, sempre veig la seva foto a les parets. seva força prové de Déu.
"Déu fa servir la gent per funcionar, encara que no són justos."
El 1998, més de 40 anys després de la separació del Sr Mandela, Evelyn es va casar amb Simon Rakeepile, un company testimoni de Jehovà. Ella va morir el 2004.

Llegiu-ne més ... http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-22114543








No hay comentarios:

Publicar un comentario

Pelígro de la soja transgénica


Videos tu.tv

La verdad sobre el submarino ruso kursk

MISTERIOS DEL 11-S

Problema del Consumismo

La cara oculta de Facebook

Wakeboard y wakeskate lago de Navarcles

Montaje gripe A

TERESA FORCADES, doctora en Salut Pública, hace una reflexión sobre la historia de la GRIPE A

Mis fotos

Zabalines

Poema de un aborto

Magdalena Kusserow y el holocausto